Gayrimenkul sektöründe önde gelen markalardan Akzirve, İstanbul’un en değerli bölgelerinden birisi olan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Strada Plus’ta teslimlere başladı.
Markalı konut sektöründe öncü firmalardan Akzirve Gayrimenkul, Bahçeşehir’de yaptığı Strada projesinin ikinci etabı Strada Plus’ta teslimlere başladı. 6 bloktan meydana gelen ve toplamda 820 konuttan oluşan projede ikinci etap teslimleri 2022 24 Ocak’ta başlarken, çok hızlı bir şekilde tamamlanması ön görülüyor.
Büyüklükleri 58 m2 ile 270 m2 arasında olan dairelerin tipleri ise 1+1’den 5+1’e kadar 5 farklı şekilde. Kapalı sosyal alanlarında 2 yüzme havuzu, kadın ve erkekler için sauna ve masaj odaları, fitness ve pilates salonu, çocuk oyun alanları ve kafeterya bulunan projenin açık alanında ise mini basketbol sahasından, çocuk oyun alanları ve süs havuzlarına kadar çeşitli aktivite sahaları yer alıyor.
İstanbul’un Avrupa Kapısı olarak da anılan Strada Plus’ın, TEM otoyoluna da hızlı bağlantısı bulunuyor. Ana ulaşım yollarının kesişim noktasında bulunan projenin mimari tasarımı dünyaca ünlü mimar Bünyamin Derman tarafından yapılmıştı. Peyzaj mimarı olarak ise On Tasarım imzasını taşıyan projede 20 bin 200 m2 peyzaj alanı bulunuyor. İstanbul Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanan proje, TEM Otoyolu’na hızlı bağlantı imkanı sunuyor. Proje, yaşamın başlaması ile bölgeye katma değer katacak.












