Alyans İnşaat, İstanbul’a yakın Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesini Çayırova’da hayata geçircek. Bu projede 1000 konutluk olacak.
Alyans İnşaat Gebze Çayırova’da hayata geçirdiği iki büyük proje sonrasında üçüncü projesini de hayata geçirmeye hazırlanıyor. 35 yışllık Ergün Gayrimenkul’de ki tecrübesini 2004’ten bu yana Alyans İnşaat olarak devam ettiren Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergün, ‘Hedefimimz Alyan İnşaat’ı önde gelen gayrimenkul markaları arasında bir yere getirmek. 2021’de hazırlıklara devam ettiğimiz ve yatırım projeleri açısından çok güçlü olacağımız bir sene olacak.’ dedi.
“Gebze Çayırova’ya 1.000 konutluk yeni proje geliyor”
Alyans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergün “Alyans İnşaat olarak biz 2004’ten bu yana İstanbul’un yüksek potansiyele sahip Gebze Çayırova bölgesinde olduklarını “Altın Üçgen”in merkezi olarak nitelendirilen bölgeyi en iyi tanıyan ve en çok yatırım yapan gayrimenkul şirketlerinden birisi olduklarını ve yaşamın başladığı Cadde Alyans projesi ile bölgenin gelişimine katkı sağladıklarını” şeklinde konuştu. Ergün, “Önümüzdeki yılın başında müşterilerine sunacakları 50.000 m2 arazi üzerinde 1.000 konutluk yeni proje için ön talep toplamaya başladıklarını ve yoğun ilgi ile karşılaştıklarını, merkezi konumu, geniş ticari alanları ve eksiksiz sosyal donatı alanları ile Çayırova’nın en büyük projesini hayata geçireceklerini” söyledi. Çayırova’nın tam merkezinde bulunan proje, özgün ve şık mimarisi, geniş sosyal olanakları ve sunduğu teknolojik yeniliklerle hem yatırım hem de oturum için son derece cazip bir proje olacağını ifade eden Ergün, projede büyüklükleri 75 ile 200 metrekare arasında değişen 2+1’den 5+1’e kadar daire seçenekleri ile bahçe dubleks ve teraslı özel daireler bulunacağı kaydedildi.
“Hedefimiz Alyans İnşaat’ı ülkemizin tanınan bir markası yapmak”
Geride kalan 35 senenin birikimi, tecrübesi ve heyecanı ile gelecek yıllara odaklandıklarını belirten Alyans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergün “Hedefimiz Alyans İnşaat’ı ülkemizin önde gelen gayrimenkul markalarından birisi haline getirmek. 2021 yılı hazırlıklarına devam ettiğimiz taahhüt ve yatırım projeleri açısından çok güçlü olacağımız bir yıl olacak” şeklinde konuştu.