
Eczacıbaşı tarafından İstanbul Zekeriyaköy’de 273 adet villadan oluşan Orman içinde yapılan projeden sonra 2 yeni projeleri için harekete geçti.
Eczacıbaşı Gayrimenkul Ayazağa’da 76 dönüm arazide ve Kartal bölgesinde ise 317 dönüm arazi üzerinde yaşama sunulacak yeni projeleri hakkında Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdür’ü Orhan Gürbüz şu açıklamalarda bulundu:
“Deniz kenarında 317 bin metrekarelik arazide büyüklüğe sahip arazimiz Kartal kentsel dönüşüm alanı içinde yüzde 10 paya sahip. İki arsamızda da imar çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar 6 ila 12 ay içinde bitecek. Marmaray’ın bitmesi, Kartal-Kadıköy metrosunun Sabiha Gökçen’e kadar uzatılması ile Kartal’ın ulaşım problemi kalmadı. Zekariyaköy’de yapımı tamamlanan ve 273 villadan oluşan Ormanda projelerinin ise yüzde 85’inin satıldı.Kalanların ise satışı devam ediyor. Yüzde 18’lik KDV’nin yüzde 8’e düşürülmesi de bizim için avantaj oldu. Satışlara ivme kattı. Şu anda elimizde 28-30’a yakın bir adet kaldı.
Projede ödeme koşulları
Metrekare fiyatlarının 14 bin TL olduğu projede en küçük dairenin 200, en büyük dairenin 700 metrekare büyüklüğünde. Ormanada projesinde firma olarak 48 aya sıfır faiz oranlarıyla, 120 ayda ise 0,50 faiz imkanıyla ödeme imkanı sunuyoruz. Havalimanı projesinin inşaatıyla birlikte artık alıcı kitleleri arasına pilotların da girmeye başladı. Çünkü Ormanada’da. 3. köprü yoluna bağlantı yolu yapıldı. Havalimanı yapıldığında ise bu yolla havalimanına en fazla 15 ila 20 dakika içinde ulaşmak mümkün olacak.”












