Hatay’in Antakya ilçesinde bir binanın enkazından 26 yaşında Mehmet Ali Şakiroğlu ve 34 yaşında olan Mustafa Avcı, depremin 261’inci saatinde sağ kurtarıldı.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem sonrasında arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. Hatay Antakya ilçesinde Odabaşı Mahallesi’nde özel bir hastanenin enkazında arama kurtarma çalışmaları yürüten ekipler, iki kişiyi enkaz altından sağ çıkardı.
Özel bir hastanenin enkazında arama kurtarma çalışmaları yürüten ekipler, iki kişinin canlı olduğunu tespit etti. Özel harekat polislerinin de yer aldığı yoğun çalışmanın ardından 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu ve 34 yaşındaki Mustafa Avcı’ya ulaşıldı.
Arama ekipleri, Şakiroğlu ve Avcı’yı enkazdan depremin 261. saatinde sağ çıkardı. Şakiroğlu ile Avcı hastaneye kaldırıldı.










